Tuesday, November 27, 2018

Sambung belajar lagi! (:

Alhamdulillah.

Setelah setahun grad degree n da menempuh beberapa jenis pekerjaan..akhirnyaaa aku memilih utk sambung master! yeayyyy

Masih terbayang2 fasa2 perit nak menyiapkan thesis degree aku dulu..😅 n now ianya akan bermula sekali lagi?! fuhh..bersedialahh..but i'm ready! 😜

Xterfikir pun sebenarnya nak sambung master dalam waktu terdekat cam gini..tp bila dapat offer bestt..tajuk yang aku minattt sangatt..plus offer dari UTHM plak..pergh...wishlist U aku tuu.. aku teringin nak masuk situ dulu..tp xde kos yang aku minat 💔 but now, Allah rezekikan aku sesuatu yang aku idamkan..Allah Maha Mengetahui citarasa aku..💖 then, aku terima! 😍 inshaa Allah, ini yg terbaik buat aku.. May Allah ease my journey..ameenn 

Actually, masa psm degree aku, tajuk thesis aku uav+satellite.. tp disebabkan hal2 yang xdijangka.. banyak sgt songeh masa nk proses data satellite tu..jadi nak study n proses data uav da xsempat, jadi masa master ni aku nak balas dendam balik! buat pasal uav! yeayy fully uav..n kalo ada data satellite pun, maybe sampingan je lah..x fully guna data satellite mcm dlm thesis deg aku dlu tu..

Aku xpernah jejak pun kaki dkt UTHM tu..tp ntah kenapa aku minat dia dari dulu. haha
Then, bila sampai je kaki aku dkt UTHM tu..perghhh..siyesss jatuh cinta wehh!! 😭 berkali2 jatuh cintaaa, sukaaa UTHM n sukaaa sgt Parit Raja tu. siyess rasa tenang je..ntah la, xreti nk describe perasaan bahagia ni mcm mana 😂 Syukur Alhamdulillah je mampu cakap.hehe

Erm, ok laa aku xhabis lagi proses data ni lagi sebenarnya..saje bukak blog yg lama xjenguk nih.hehe luah perasaan jap kt sini. nnt bebila waktu lapang mahupun sempit, i nk luah, i corat coret lagi k kt sini..bye! 💋

Tuesday, September 25, 2018